Auto

Unde găsim cea mai ieftină benzină din România

Unde găsim cea mai ieftină benzină din România

Autor: Razvan Muresan

02.06.2013, 12:26 6656

"Dacă vii dinspre Sibiu spre Râmnicu Vâlcea, dinspre Braşov spre Sibiu sau dinspre Braşov către Vâlcea, treci chiar prin comuna noastră. Noi spunem că este punctul zero al României", spune Ioan Daniel Maricuţa, primarul comunei Şelimbăr, unde se află prima benzinărie Gazprom deschisă în România.

Benzinăria din Veştem se află la intersecţia DN 1 şi DN 7 (E68 şi E81)

"Satisfacţia este maximă pentru că sunt primar în comuna în care ruşii au deschis prima benzinărie din Uniunea Europeană. Staţia Gazprom de la Veştem a fost deschisă în urmă cu cinci luni, iar ruşii au ales Şelimbărul datorită poziţiei strategice şi sprijinului pe care l-am oferit pentru a urgenta atragerea investiţiei. Ne bucurăm că benzinăria e la drumul naţional. La cât de mulţi şoferi vin ar fi stricat drumurile din comună", mai spune edilul de la Şelimbăr.

Potrivit autorităţilor locale, în comuna Şelimbăr din judeţul Sibiu activează peste 1.200 de firme, pe seama vadului care atrage tot mai mulţi investitori.

Vedeţi aici este preţul unui litru de benzină standard la staţia de alimentare

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24