Auto

Volkswagen reia treptat producţia la uzina din Zwickau unde asamblează noul ID.3

Volkswagen reia treptat producţia la uzina din Zwickau...

Autor: Bogdan Alecu

27.04.2020, 11:06 115

Fabrica de la Zwickau îşi reia treptat activitatea de producţie a maşinilor electrice.  Producţia modelului electric ID.3 a început deja, iniţial la o capacitate redusă. Sunt implementate măsuri suplimentare pentru protejarea sănătăţii angajaţilor, repornirea este de asemenea orientată şi către gradul de stabilitate în aprovizionarea la nivel internaţional.

“Cu toţii avem o sarcină istorică de îndeplinit, aceea este de a proteja sănătatea angajaţilor nostri – şi în acelaşi timp să repornim activitatea intr-un mod responsabil” a declarat Thomas Ulbrich, Membru al Consiliului pentru Volkswagen E-Mobility şi speaker din partea Consiliului Director Volkswagen Saxonia.

ID. 3 este unul din vehiculele cheie pentru Volkswagen.

În prima fază, 50 de ID. 3 vor fi produse pe zi la Zwickau, un număr corespunzător pentru aproximativ o treime din volumul de producţie înainte de pandemia corona. Zwickau este prima fabrica de automobile Volkswagen din Germania care îşi reia cu prudenţă producţia în urma opririi incepute la mijlocul lunii martie.

Unele unităţi ale fabricilor de componente au reînceput deja aprovizionarea cu piese, acestea fiind însoţite de măsurile de protecţie potrivite.

Producţia s-a reluat deja în aproape toate fabricile Volkswagen din China.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO