Auto

VW, la un pas de a livra prima flotă de maşini electrice

Volkswagen e-up!

În luna august au fost înmatriculate pe piaţa locală un automobil Tesla Model S, dar şi un Volkswagen e-up!, fiind a treia lună consecutivă când în România este înregistrată o limuzină electrică a constructorului american.

Autor: Bogdan Alecu

11.09.2015, 00:05 878
Piaţa este blocată însă de Ministerul Mediului.
 
Vânzările de maşini electrice cresc de la lună la lună, însă volume constante înregistrează până în prezent doar automobilele Tesla, ale căror preţuri pornesc de la peste 70.000 de euro, în  timp  ce pentru automobilele electrice mai accesibile, cum sunt Volkswagen e-up! şi Renault ZOE, ambele cu preţuri de sub 30.000 de euro, clienţii încă trebuie să aştepte demararea programului de ecotichete.
 
„Pentru Golf Electric există interes, mai ales după expunerea sa. Toată lumea este interesată să meargă şi să testeze maşina şi clienţii aşteaptă programul deoarece acesta poate fi accesat atât de persoane fizice cât şi de cele juridice. Şi e-up! şi Golf Electric şi Golf GTE sunt în permanenţă oferite la test companiilor care doresc să testeze maşinile în condiţiile de trafic din Bucureşti. Chiar avem o firmă care doreşte să cumpere patru maşini electrice, dar aşteaptă programul“, a spus Bogdan Florea, brand manager Volkswagen autoturisme în cadrul Porsche România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO