ZF Transilvania

Primăria Oradea modernizează o stradă din municipiu cu 2,3 mil. lei

Autor: Laurentiu Cotu

12.07.2012, 17:01 105

Primăria Oradea derulează o investiţie de circa 2,3 mil. lei (530.000 de euro), din bugetul local, pentru modernizarea străzii Sovata din municipiu. Municipalitatea Oradea a predat la finele lunii martie companiei Drumuri Bihor pentru reamenajare un amplasament în zona străzii Sovata-Aluminei-Aleea Tuşnadului.

Lucrările prevăd reabilitarea sistemului rutier, realizarea unor noi alei carosabile, spaţii de parcare, trotuare, accese carosabile, spaţii verzi, teren de sport. Totodată, se vor realiza utilităţiile de iluminat public, respectiv de canalizarea pluvială.

Până în prezent s-au finalizat lucrările de amenajare a unui teren de sport (baschet, handbal şi minifotbal), cu o suprafaţă de 18x40 m. De asemenea, în apropierea terenului de sport au fost finalizate parcările. Investiţia presupune realizarea unui număr total de 369 de locuri de parcare Lucrarea este executată de asocierea dintre companiile Drumuri Bihor şi Ritmoteh, iar termenul de finalizare a investiţiei este de 10 luni.

laurenţiu.cotu@zf.ro     

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO