Bănci și Asigurări

Bancile comerciale aduc 15% din clientii Eximbank

28.09.2007, 18:55 12

Eximbank va deschide o sucursala la Oradea in luna noiembrie, urmand ca de anul viitor sa ia in calcul extinderea retelei de unitati prin infiintarea unor agentii de vanzari in orasele-resedinta de judet.
"Avem in proiect pentru anul 2008 deschiderea de agentii de vanzari, posibil chiar in cadrul Camerelor de Comert," spune Carmen Radu, presedintele Eximbank. Banca dispune de o retea de sapte sucursale. Pana acum a semnat parteneriate cu principalele banci comerciale pentru vanzarea produselor. "Aproximativ 15% din clienti este adus anual de bancile comerciale," spune Tudor Bohalteanu, vicepresedintele bancii. Potrivit presedintelui Eximbank, cele mai accesate produse ale bancii sunt garantiile pentru IMM-uri si subventiile de dobanda pentru creditele acordate firmelor de catre bancile comerciale. Produsul de finantare cu dobanda subventionata este cel mai recent lansat. Prin acesta exportatorii locali vor putea accesa fonduri de pana la 1,5 mil. euro, echivalentul in lei, pe o perioada de maxim cinci ani. Dobanda pentru produsul recent lansat va fi fixa, intre 4% si 7%, in functie de client.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO