Băncile se aşteaptă ca tot mai multe companii şi persoane fizice să acceseze finanţări

7 iun 2018 Autor: Anelis Baciu

Standardele de creditare sunt estimate să se menţină constante în următoarea perioadă pe toate categoriile de clienţi după ce în primul trimestru din 2018 bancherii au înăsprit marginal condiiţiile obţinerii unui împrumut.

Ipotecarele, cel mai solicitat tip de împrumut.

Băncile se aşteaptă ca tot mai multe companii şi persoane fizice să treacă pragul sucursalelor pentru a solicita un credit în perioada următoare, arată un sondaj realizat de Banca Naţională. Cea mai mare creştere a cererii este estimată să se înregistreze la nivelul creditelor ipotecare, în timp ce împrumuturile pentru consum şi cele pentru companii ar urma să crească moderat.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.06.2018

 
Cuvinte cheie:
banci
, companii
, asteptare
, finantare
, persoane fizice
, accesare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide