Bănci și Asigurări

Clienţii RBS pot retrage bani gratuit de la peste 230 de bancomate Euronet

Autor: Razvan Voican

14.08.2012, 00:08 458

Posesorii de carduri emise de RBS România au acces din această lună la reţeaua independentă de bancomate Euronet care numără peste 230 de maşini.

Pe baza unui acord încheiat între cele două entităţi cardurile de debit cu sigla RBS pot fi folosite gratuit pentru retrageri de numerar şi interogări de sold. În Bucureşti, clienţii RBS pot folosi astfel aproape 100 de ATM-uri.
Banca s-a hotărât să extindă accesul clienţilor la servicii de retragere de cash cu toate că se află în plin proces de restructurare a businessului, grupul britanic RBS controlat de stat intenţionând să renunţe la afacerile locale din zona de retail. Pe de altă parte, Euronet, dezvoltator internaţional de reţele independente de bancomate, şi-a mărit portofoliul de clienţi, după ce şi americanii de la Citibank au încheiat un acord similar pentru utilizarea bancomatelor. Euronet intenţionează să ajungă la 400-500 de ATM-uri până la sfârşitul anului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO