Bănci și Asigurări

Leader Team Broker vrea să facă asigurări dedicate firmelor care fac tranzacţii de achiziţii M&A. În 2021 a vândut în special asigurări auto, Cyber Risc, dar şi Amazon

Leader Team Broker vrea să facă asigurări dedicate...

Autor: Mircea Nica

20.05.2022, 00:00 121

Leader Team Broker, o companie de brokeraj în asigurări, a ajuns la 7,2 mil. euro prime intermediate în anul 2021, în creştere cu 20%, faţă de anul 2020, aceasta fiind cel mai mare volum al intermedierilor din istoria companiei, potrivit informaţiilor transmise de brokerul în asigurări.

Pentru 2022, brokerul are în plan să lanseze atât pe piaţa locală, cât şi pe cea europeană produse noi pentru asigurarea clădirilor, o poliţă M&A (merger&acquisitions - fuziuni şi achiziţii-n.red.) dedicată companiilor care sunt în proces de achiziţii, precum şi noi produse de sănătate şi de călătorii. 

Cele mai vândute asigurări de către companie în 2021 au fost cele auto, poliţele pentru risc de atac cibernetic şi asigurările pentru bunuri şi clădiri. 2021 a fost şi anul în care Leader Team Broker a ieşit pe piaţa europeană, în special cu asigurările de Cyber Risk, ca urmare a creşterii ameninţărilor de atacuri cibernetice asupra companiilor, precum şi cu asigurarea Amazon, poliţă obligatorie solicitată de retailerul online tuturor companiilor care vând pe platforma americană şi pe care Leader Team a creat-o special pentru vendorii din România şi din Europa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO