Bănci și Asigurări

Lhotte face reclamă noului site al BRD

Lhotte face reclamă noului site al BRD

Autor: Razvan Voican

16.06.2013, 20:34 536

BRD-SocGen şi-a refăcut site-ul după mulţi ani, lansarea noii platforme www.brd.ro însemnând nu numai un „facelift“, ci şi o mai bună organizare a secţiunilor care încearcă să devină nu doar instrumente de informare, ci şi de vânzare.

„Acest site este rezultatul unui demers comercial orientat către nevoile diverse ale tuturor clienţilor noştri: de la tineri până la părinţi şi seniori, de la IMM-uri până la companii foarte mari“, spune Philippe Lhotte, preşedintele băncii, într-un mesaj postat pe prima pagină.

WikiZF: Profilul companiei BRD

El promite şi modernizări ale canalelor de internet şi mobile banking. Formula de salut a noului site este „Bună!“, în contextul unui design mult mai prietenos decât fosta variantă, inspirat de cel folosit de banca-mamă Société Générale.

Băncile mari, cu reţele teritoriale extinse, tind să lase în planul secund mediul electronic, însă criza a pus presiune pentru dezvoltarea acestui segment care este şi mult mai eficient.

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 17.06.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO