Bănci și Asigurări

Oana Iancu, noul director comercial al Business Lease România

Oana Iancu, noul director comercial al Business Lease...

Autor: Roxana Rosu

03.04.2018, 14:06 866

Business Lease, unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de mobilitate şi leasing operaţional din Olanda şi Europa Centrală şi de Est, a numit-o pe Oana Iancu în funcţia de Director Comercial pentru Bucureşti şi Cluj.

Ea va coordona operaţiunile comerciale şi de marketing, fiind responsabilă cu dezvoltarea operaţiunilor companiei pe piaţa românească şi raportând direct către Philip Aarsman, Director General Business Lease România.  

Companiile de leasing operaţional închiriază flote de automobile, de obicei pe o perioadă de trei sau patru ani către companii, iar rata lunară include şi toate costurile legate de utilizare, de la asigurările CASCO şi RCA la anvelope de iarnă şi vară şi mentenanţă. La terminarea contractului firma de leasing operaţional vinde pe piaţa de second-hand maşinile pentru a le valorifica. 

Oana Iancu are o experienţă de peste 19 ani în industria furnizării de soluţii de mobilitate, anterior ocupând roluri strategice în organizaţii de top din domeniu.

„Sunt entuziasmată în legătură cu această nouă provocare şi am încredere că voi putea duce mai departe, alături de partenerii noştri de business, misiunea asumată de Business Lease România prin implementarea consistentă a valorilor noastre centrate pe client. În 2018 ne concentrăm pe creşterea cotei de piaţă şi  îmbunătăţirea poziţiei de furnizor preferat în rândul partenerilor noştri de business.”, a declarat Oana Iancu, noul Director Comercial al Business Lease România.

În pas cu tendinţele la nivel internaţional, Business Lease a început să gândească deja o extindere a termenului de mobilitate, văzut nu doar din perspectiva utilizării maşinii. Spre exemplu, va pune accent pe optimizarea flotelor auto prin car-sharing sau închirierea pe termen scurt, în funcţie de nevoile clienţilor, sau carduri de mobilitate care să le permită utilizatorilor folosirea mai multor modalităţi de a călători (autoturism, tren, avion, taxi, metrou etc.).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO