Topul celor mai valoroase 25 de companii antreprenoriale româneşti, afaceri evaluate la peste 9 miliarde de euro

24 nov 2017 Autor: Dana Ciriperu

♦ Patru businessuri controlate de antreprenori, Banca Transilvania, Dedeman, DIGI şi Altex, sunt evaluate la peste 500 mil. euro fiecare.

Cele mai „scumpe“ 25 de afaceri controlate de antrprenori sunt evaluate la 9,1 mld. euro în acest an, potrivit datelor din anuarul Top 100 cele mai valoroase companii din România, care a stabilit pragul maxim de evaluare al unui business antreprenorial la 2 mld. euro, iar pe cel minim pentru top 25 la 81 mil. euro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.11.2017

 
Cuvinte cheie:
evaluare
, top
, companii
, afaceri
, miliarde
, business
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide