Bănci și Asigurări

Treichl: Sperăm ca mult discutatele proiecte de infrastructură să intre în execuţie

Treichl: Sperăm ca mult discutatele proiecte de...
28.02.2013, 15:13 366

Angajamentul autoritatilor romane privind activarea marilor proiecte de infrastructura a devenit in ultimele saptamani mai puternic ca niciodata si speram ca trendul pe aceasta zona sa devina mult mai dinamic, spune Andreas Treichl, seful Erste Group.

El s-a intalnit in ultima perioada la Viena atat cu premierul Victor Ponta, cu care a avut o intrevedere separata, cat si cu presedintele Traian Basescu chiar ieri.

Finantarile pentru infrastructura constituie principala speranta a austriecilor legata de productia de credite noi in Romania. Dupa amanari interminabile proiectul autostrazii Comarnic - Brasov a reintrat in faza de selectie a constructorilor. "Vedem proiecte mai vechi care se pun in miscare. Angajamentul este mai puternic ca niciodata", afirma Treichl.

Erste si-a aratat in mod constant gata sa finanteze proiecte de infrastructura, avand deja expuneri pe coridorul IV de transport.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO