Bănci și Asigurări

Ubertalli, nr. 2 în UniCredit Ţiriac Bank, a fost autorizat de BNR

Ubertalli, nr. 2 în UniCredit Ţiriac Bank, a fost...

Autor: Razvan Voican

22.04.2013, 00:05 1685

Niccolo Ubertalli, fost şef de cabinet pe vremea carismaticului CEO al grupului UniCredit Alessandro Profumo, a fost autorizat de Banca Naţională pe postul de prim-vicepreşedinte executiv şi membru al directoratului UniCredit Ţiriac Bank, a cincea bancă după active la sfârşitul lui 2012.

Poziţia de prim-vicepreşedinte a fost creată anul trecut pentru coordonarea afacerilor pe retail, consumer financing şi leasing în contextul unui plan de consolidare în bancă a ultimelor două segmente. Tot de anul trecut Răsvan Radu, CEO al băncii, a fost numit şi country chairman, devenind responsabil de întreg businessul italienilor de la UniCredit pe piaţa locală.

Ubertalli a fost trimis în România după o perioadă în care condusese activităţile internaţionale de consumer finance ale UniCredit Group. El lucrează pentru grupul italian de peste 10 ani. De când a venit la Bucureşti s-a implicat deja în luarea unor măsuri de creştere a eficienţei băncii, în timp ce CEO-ul se concentrează pe proiecte de restructurare a unor credite.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO