Bănci și Asigurări

UniCredit Bank lansează ediţia din acest an a programului Noua Casă, în paralel cu o ofertă specială la creditul ipotecar standard cu dobândă fixă în primii 5 ani, cu DAE de la 8,15%

UniCredit Bank lansează ediţia din acest an a...

Autor: Roxana Rosu

01.03.2023, 11:39 3138

UniCredit Bank lansează ediţia din acest an a programului Noua Casă, în paralel cu o ofertă specială la creditul ipotecar standard cu dobândă fixă în primii  5 ani, cu DAE de la 8,15%.

Dobânda pentru creditul ipotecar porneşte de la 6,9%/an în primii 5 ani, pentru clienţii care încasează veniturile în cont deschis la UniCredit Bank şi au o asigurare de viaţă validă. Din anul 6, dobânda este variabilă, IRCC + marjă fixă 2,1%/an, respectiv DAE redusă de 7,81%/an.

“Dorim să le oferim clienţilor noştri alternative de finanţare relevante prin produse care să îi ajute să îşi îndeplinească obiectivele importante, aşa cum este achiziţia unei locuinţe, şi care să asigure totodată un nivel de confort în contextul economic actual. Propunem acum o nouă ofertă de dobândă fixă în primii 5 ani de la 6,9%/an, adresată clienţilor care îşi doresc predictibilitatea sumelor de plată lunare, fie că decid să achiziţioneze o locuinţă în această perioadă, fie să refinanţeze un credit ipotecar în desfăşurare. La dobânda fixă competitivă în topul ofertelor de acest tip din piaţă, adăugam şi un cadou de 2000 lei pentru a susţine cheltuielile intervenite în proces, cum ar fi cheltuielile notariale, şi un cadou egal cu 50% din prima de asigurare imobil intermediată de bancă, achitată integral de către solicitantul creditului”, a declarat Ana Popescu, Director Produse şi Servicii Retail în cadrul UniCredit Bank România.

Valoarea creditului poate fi între un minim de 8.000 euro (echivalent în lei) şi un maxim ce reprezintă echivalentul în lei a 350.000 euro, avansul minim de 15%, iar perioada de creditare poate fi între 5 şi 30 de ani.

În plus, UniCredit Bank a primit din partea Ministerului Finanţelor Publice un nou plafon de garantare a creditelor acordate prin programul “Noua Casă 2023”. Avansul minim este de  5% pentru locuinţe cu preţ de achiziţie de până la 70.000 euro, echivalent lei, şi de minim 15% pentru locuinţe noi (recepţionate sau consolidate de cel mult 5 ani) cu preţ de achiziţie între 70.001 şi 140.000 de euro, echivalent lei.

Perioada creditului poate fi între 3 şi 30 de ani, iar dobânda stabilită prin condiţiile programului este variabilă, formată din IRCC+marjă fixă 2%.

Exemplu de calcule:

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO