Bănci și Asigurări

​Uniqa Asigurări i-a prelungit mandatul directorului general adjunct până în 2018

​Uniqa Asigurări i-a prelungit mandatul directorului...

Autor: Liviu Popescu

26.12.2015, 10:33 892

Asigurătorul cu acţionariat austriac Uniqa a decis să îi prelungească mandatul lui Paul Cazacu care ocupă funcţia de membru vicepreşedinte al directoratului şi funcţia de director general adjunct al asigurătorului până la data de 30 noiembrie 2018, potrivit unui document publicat în Monitorul Oficial.

Prelungirea mandatului este condiţionată de aprobarea de la Autoritatea pentru Supraveghere Financiară (ASF), se menţionează în document.

Cazacu, 37 de ani, lucrează pentru austriecii de la Uniqa din toamna anului 2011după ce anterior a activat în cadrul companiei de consultanţă şi audit KPMG. El a absolvit Facultatea de Finanţe, Bănci şi Asigurări din cadrul Academiei de Studii Economice.

Grupul austriac Uniqa va închide anul cu afaceri de 380 mil. lei, iar revenirea pe profit este estimată pentru 2017. Austriecii au intrat în România în 2008, prin preluarea Unita de la Vienna Insurance Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO