Burse - Fonduri mutuale

Acţiuni de urmărit azi pe bursă: Banca Carpatica, Oltchim, Cominco, SIF-uri

Acţiuni de urmărit azi pe bursă: Banca Carpatica, Oltchim, Cominco, SIF-uri

Autor: Adrian Cojocar

05.10.2011, 00:00 225

Acţiunile Oltchim Râmnicu-Vâlcea (OLT) care s-au prăbuşit ieri cu încă 15% şi au rămas fără cumpărători. Aceste titluri au pierdut 70% din valoare după ce în iulie au atins un maxim de 2,2 lei/unitate. Ieri cotaţia a coborât la 0,6545 lei/titlu.
Titlurile Băncii Carpatica (BCC), care s-au apreciat cu 15% după ce au apărut informaţii legate de discuţiile dintre omul de afaceri Ilie Carabulea, care controlează Banca Carpatica, şi fondul de private equity AnaCap privind încheierea unei tranzacţii prin care să injecteze capital în bancă ce urmează să ajungă la un deznodământ la jumătatea acestei luni.
Acţiunile companiei de construcţii Cominco Bucureşti (COBS) care şi-a publicat ieri datele financiare pe primele şase luni ale anului. Ieri, titlurile companiei au câştigat 6,3%..
Titlurile Erste şi acţiunile SIF-urilor. În condiţiile în care SIF-urile vor primi acţiuni la Erste pentru participaţiile deţinute la BCR, evoluţia volatilă a acţiunilor băncii austriece influenţează şi titlurile SIF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO