Burse - Fonduri mutuale

BRK Financial Group recomandă „cumpărare“ pentru acţiunile Nuclearelectrica cu un preţ ţintă de 52,5 lei. Randament potenţial de 21%

BRK Financial Group recomandă „cumpărare“ pentru...

Autor: Eduard Ivanovici

20.05.2022, 07:40 1276

♦ Potenţialele riscuri reprezentate de creşterea cheltuielilor şi volatilitatea provocată de războiul ruso-ucrainean.

BRK Financial Group (simbol bursier BRK), singurul broker listat la Bursa de Valori Bucureşti, modifică recomandarea pentru acţiunile Nuclearelectrica de la „menţinere“ la „cumpărare“ şi oferă astfel un preţ ţintă pentru urmă­toarele 12 luni de 52,5 lei pe acţiune, potrivit unei analize publicate pe platforma BVB Research. Astfel, societatea de brokeraj vede acţiunile SNN în următorul an la un preţ mai mare cu 21% comparativ cu cel prezent, de 43,5 lei per unitate.

„Potenţiale riscuri la recoman­darea noastră sunt legate de apariţia unor întreruperi neplani­ficate a funcţionării (unităţilor – n. red.) U1 sau U2, care ar putea determina o creştere a cheltuielilor cu energia electrică achiziţionată, necesară pentru acoperirea obli­gaţiilor con­tractuale şi o posibilă decalare a planului de investiţii al companiei, corelat cu o creştere a costurilor.

De asemenea, războiul dintre Rusia şi Ucraina ar putea determina o volatilitate crescută a pieţelor finan­ciare pe perioada conflictului, cu un orizont de timp incert“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO