Burse - Fonduri mutuale

Bursă. Integratorul de infrastructură şi securitate IT Arctic Stream a semnat un contract cu un client public din domeniul apărării în valoare de circa 12,2 mil. lei

Bursă. Integratorul de infrastructură şi securitate IT...

Autor: Tibi Oprea

27.12.2023, 18:57 314

Arctic Stream (simbol bursier AST), integrator de infrastructură şi securitate IT, a anunţat miercuri un contract de aproximativ 12,2 mil. lei cu un client din sectorul public cu atribuţii în domeniul apărării pentru furnizarea de echipamente de comunicaţii pentru data center, durata acestuia fiind de patru luni.

Compania a încheiat primele nouă luni din 2023 cu afaceri de 93 de milioane de lei, cu 73% peste nivelul aceleiaşi perioade de anul trecut, respectiv un profit net de 8,2 mil. lei, în urcare cu 91%.

Arctic Stream are 121 mil. lei capitalizare şi este controlată în proporţie de 67,6% de Dragoş-Octavian Diaconu. Acţiunile AST se tranzacţionează în creştere cu 41,7% de la începutul anului, pe fondul unor tranzacţii de 9,8 mil. lei, arată datele BVB.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO