Burse - Fonduri mutuale

BVB a suspendat de la tranzacţionare acţiunile SIF Oltenia, aşteptând date privind condamnarea lui Staicu

Autor: Musgociu Stefan-Pompi

17.12.2010, 10:30 19

BVB a suspendat de la tranzacţionare acţiunile SIF Oltenia(SIF5), la cererea CNVM, care a solicitat Consiliului deAdministraţie al societăţii de investiţii să informeze investitoriicu privire la decizia Tribunalului Bucureşti de condamnare laînchisoare a preşedintelui CA, Dinel Staicu, informează Mediafax.

"Având în vedere informaţiile apărute recent în mass-media,privind hotărârea Tribunalului Bucureşti referitoare la situaţialui Dinel Staicu, preşedintele CA al SIF Oltenia, vă informăm că amsolicitat Consiliului de Administraţie al SIF Oltenia (...) săîntocmească şi să transmită, în regim de urgenţă, către CNVM şiBVB, un raport curent în vederea informării corespunzătoare apotenţialilor investitori", se arată într-un comunicat transmis,vineri, de CNVM Bursei de Valori.

Titlurile SIF sunt suspendate atât la BVB cât şi la Sibex.

Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe Staicu, joi, la 12 ani deînchisoare în dosarul fraudării Băncii Internaţionale a Religiilor,extinzând astfel pedeapsa de patru ani de închisoare primită deacesta la Judecătoria Sectorului 4.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO