Burse - Fonduri mutuale

Compania lui Călburean, Condmag, a semnat un contract de 27,2 mil. lei cu Transgaz

Compania lui Călburean, Condmag, a semnat un contract de 27,2 mil. lei cu Transgaz

Autor: Adrian Cojocar

04.11.2011, 00:00 241

Constructorul de conducte magistrale Condmag Braşov (COMI), controlat de omul de afaceri Gheorghe Călburean (desen), a anunţat pe bursă că a încheiat recent un contract cu Transgaz Mediaş (TGN) în valoare de 27,2 mil. lei, la care se adaugă TVA şi care se va derula pe o perioadă de 14 luni. Condmag va executa în baza acestui contract lucrări la conducta Şendreni Cosmeşti Oneşti pentru compania de transport al gazelor naturale, se arată în comunicat.

Contractul vine într-o perioadă în care Condmag s-a confruntat cu o scădere semnificativă a activităţii. În prima jumătate a acestui an constructorul de conducte magistrale a înregistrat o scădere de 58% a afacerilor, care s-au cifrat la 41,2 mil. lei, iar profitul net a coborât semnificativ, la 188.000 de lei. Titlurile Condmag Braşov (COMI) înregistrau pe parcursul şedinţei de ieri un avans de 3,7%, până la un preţ de 0,2126 lei/unitate. La acest nivel, capitalizarea companiei este de 18,6 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO