Impact Bucureşti vrea să-şi răscumpere acţiuni de 10,5 mil. lei pentru alocare către angajaţi sau directori. Compania vrea să vândă obligaţiuni de 25 mil. euro

15 mai 2017 Autor: Roxana Rosu

Dezvoltatorul imobiliar Impact Bucureşti (IMP), unul dintre cei mai mari dezoltatori imobiliari din România, a convocat pentru 15 iunie adunarea generală extraordinară a acţionarilor pentru a aproba răscumpărarea a 7 milioane de acţiuni, reprezentând 2,5% din capital, pentru a le oferi angajaţilor şi directorilor ca bonus şi parţial pentru anularea şi reducerea capitalului companiei.

Preţul minim de achiziţie stabilit este de 0,6 lei/acţiune, iar cel maxim de 1,5 lei/acţiune. „Valoarea agregată a programului de răscumpărare este de până la 10,5 milioane de lei“, se arată într-un raport pe bursă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.05.2017

 
Cuvinte cheie:
Impact Bucureşti
, acţiuni
, rascumparare
, obligatiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide