Business Hi-Tech

Trans Sped dezvoltă colaborarea cu companii din Qatar şi Emiratele Arabe Unite pe zona comunicaţiilor satelitare. „Suntem bucuroşi că performăm pe o piaţă foarte competitivă şi că promovăm România ca partener în domeniul tehnologiilor de vârf“

Trans Sped dezvoltă colaborarea cu companii din Qatar...

Autor: Roxana Rosu(Author)

10.05.2024, 00:06 215

Compania românească Trans Sped, specializă în transformare digitală şi comunicatii cuantice, a participat recent la o serie de întâlniri în zona Golfului, în vederea creşterii cooperării dintre România, Qatar şi Emiratele Arabe Unite, inclusiv pe zona comunicaţiilor satelitare.

„Proiectele pe care le derulăm şi colaborarea cu partenerii noştri din Qatar şi Emiratele Arabe Unite reconfirmă angajamentul Trans Sped pentru inovaţie şi excelenţă. Avem competenţe dovedite la nivel global şi soluţii inovative dezvoltate de noi şi implementate în medii publice sau private extrem de exigente. Suntem bucuroşi aşadar că performăm pe o piaţă foarte competitivă, dar şi că reuşim astfel să promovăm ţara noastră ca partener de încredere în domeniul tehnologiilor de vârf“, a declarat Răsvan Radu, preşedinte al Consiliului de Administraţie Trans Sped.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro