Burse - Fonduri mutuale

Laminorul cere 3,34 mil. euro pe un teren

26.02.2007, 18:56 9

Actionarii producatorului de profile laminate si sarma Laminorul Braila au decis in cadrul Adunarii Generale de la sfarsitul saptamanii trecute scoaterea la vanzare prin licitatie a unui teren, la un pret de pornire de 3,34 milioane de euro, fara TVA, ce corespunde unui pret de 150 euro/mp, se arata intr-un comunicat transmis de reprezentantii companiei. Terenul este situat in orasul Barlad si cuprinde constructii conexe. Acestia au decis si anularea majorarii de capital cu 3,4 milioane de lei, aprobata in noiembrie 2006, dupa expirarea termenului in care actionarii isi puteau exercita dreptul de preferinta.
Compania este controlata de Donau Commodities, care detine peste 75% din actiuni, un alt actionar mai important fiind Tubman Limited cu aproape o participatie de 13%. Donau Commodities este parte a firmei austriece Donau Commodities Handels, companie specializata in comertul cu ridicata al metalelor si minereurilor metalice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO