Burse - Fonduri mutuale

O bancă rusească a strâns 111 mil. lei de pe piaţa românească oferind o dobândă de 4,1% pe an

O bancă rusească a strâns 111 mil. lei de pe piaţa...

Autor: Roxana Pricop

12.10.2015, 00:06 1184
Banca Internaţională de Investiţii (Inter­national Investment Bank –IIB), instituţie multinaţională de dezvoltare cu sediul la Moscova, a strâns angajamente de subscriere de 111 milioane de lei pentru obligaţiuni în lei remunerate cu o dobândă de 4,1% pe an, din partea investitorilor calificaţi locali.
 
Obligaţiunile au o maturitate de trei ani, până în octombrie 2018, şi vor fi listate la bursa din Bucureşti cel mai probabil pe 15 oc­tombrie. Angajamentele de subscriere re­pre­zintă 55% din suma maximă anunţată iniţial de bancă. Subscrierile efective din partea in­vestitorilor care şi-au manifestat interesul încep azi la ora 10: 00 şi se închid la ora 16: 30. Oferta de obligaţiuni IIB s-a adresat exclusiv investitorilor calificaţi, res­pec­tiv fon­du­rilor de in­vestiţii, fondurilor de pensii pri­vate, băn­cilor, dar şi persoanelor fizice cu un portofoliu bursier de peste 2 mil. euro. Intermediarul ofertei a fost firma de bro­keraj BT Securities, parte a gru­pului finan­ciar Banca Transilvania. Reprezentanţii BT Se­cu­ri­ties nu au putut fi contactaţi ieri pentru comentarii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO