Oil Terminal va împrumuta 25 mil. lei pentru modernizarea unui rezervor de petrol. Acţiunile au doar 0,3% anul acesta cu tot cu dividende

12 iul 2018 Autor: Liviu Popescu

Oil Terminal (OIL), cel mai mare terminal din România pentru import şi export ţiţei, va împrumuta 25 milioane de lei, sub forma unui credit de investiţii pe termen lung, pentru modernizarea unui rezervor de petrol şi pentru achiziţionarea a două skiduri pentru măsurarea fiscalizată a produselor petroliere.

Acţionarii companiei, printre care şi statul cu 59,6%, au decis contractarea creditului în adunarea generală extraordinară din 11 iulie 2018, însă în documentul publicat miercuri la bursă nu se menţionează de la ce bancă Oil Terminal va contracta împrumutul şi nici maturitatea acestuia.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.07.2018

 
Cuvinte cheie:
Oil Terminal
, petrol
, imprumut
, modernizare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide