Burse - Fonduri mutuale

Portofoliu de investitor la BVB. Andrei Mihăescu: Majoritatea companiilor de pe AeRO au revenit la multipli atractivi, plănuiesc să investesc din nou. Pentru emitenţii din BET am continuat strategia de buy & hold

Autor: Eduard Ivanovici, Tibi Oprea

03.12.2021, 08:30 2749

 Pe AeRO, investitorul urmăreşte Agroland Business Systems, Norofert, Holde Agri Invest, Bittnet, SafeTech şi Life is Hard l Pe segmentul principal, Banca Transilvania, MedLife şi Transilvania Broker de Asigurare.

Andrei Mihăescu, investi­tor pe piaţa de capital locală şi membru al comunităţii de in­vestitori Investors Club, consideră că eva­luările companiilor de pe piaţa AeRO ajunseseră prea ridicate ca value investing, fapt ce l-a determinat să îşi repoziţioneze portofoliul în ultimele luni.

„În ultimele luni am ieşit de pe majoritatea emitenţilor pe care îi aveam pe AeRO şi, între timp, evaluările au revenit la nişte multipli mult mai apropiaţi de ceea ce văd eu din punct de vedere al valorii. Am văzut scăderi pe majoritatea compa­niilor din AeRO în ultimul timp şi am continuat strategia de buy & hold pe BET. În paralel, am reuşit să am o rezervă de cash pe care o voi folosi la majorările de capital social ale companiilor de pe AeRO, dar şi pentru a profita de potenţiale scăderi al celor incluse în indicele BET“, a spus Andrei Mihăescu în timpul ediţiei din 2 decembrie a emisiunii ZF Deschi­derea de Astăzi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO