Burse - Fonduri mutuale

Radu Hanga, BVB, ales preşedinte al Federaţiei Burselor Euro-Asiatice (FEAS)

Radu Hanga, BVB, ales preşedinte al Federaţiei Burselor...

Autor: Tibi Oprea

22.06.2023, 21:38 299

Radu Hanga, preşedintele consiliului de administraţie al Bursei de Valori Bucureşti, a fost ales în funcţia de preşedinte al Federation of Euro-Asian Stock Exchanges (FEAS), porivit unei postări a organizaţiei pe LinkedIn. 

„Este o mare onoare să fiu ales în funcţia de preşedinte al FEAS şi le mulţumesc colegilor noştri pentru votul de încredere. Bursa de Valori Bucureşti este membru activ al FEAS de peste 20 de ani. Suntem un susţinător puternic al federaţiei ca o legătură între membrii săi, o platformă care ne poate ajuta să ne cunoaştem mai bine, să ne împărtăşim experienţele pentru a ne dezvolta pieţele şi a le îmbunătăţi vizibilitatea faţă de investitorii locali şi globali”, a declarat Radu Hanga, preşedintele BVB şi al FEAS. 

FEAS este o instituţie fondată în 1995 în Istanbul de către 12 membri şi mutată în 2017 în Erevan, Armenia. în prezent, din organizaţia nonprofit fac parte 43 de membri. România s-a alăturat FEAS în 2003. 

„Credem în puterea diversităţii, una dintre caracteristicile cheie ale FEAS. Noul consiliu ales, împreună cu echipa FEAS şi cu bursele noastre membre, va continua să se concentreze asupra misiunii noastre de a dezvolta pieţele noastre de capital, sporind vizibilitatea globală şi atractivitatea acestora atât pentru emitenţi, cât şi pentru investitori”, a adăugat Radu Hanga. 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO