Transgaz încă nu are avocat pentru apărare, dar vrea unul cât de repede posibil

5 aug 2016 Autor: Liviu Popescu

„Suntem în faza de discuţii cu piaţa.“

Transgaz Mediaş (TGN), com­panie care operează sistemul naţional de transport al gazelor naturale, nu are încă un avocat pentru apărare îm­po­tri­va acuzaţiilor de strategie anti­con­curenţială ale Comisiei Europene şi susţine că se află în faza de discuţii cu piaţa.

„Procesul de selecţie, care trebuie să respecte procedurile de achiziţie, conform prevederilor legilor în vigoare pen­tru astfel de servicii este abia la început, în faza de discuţii cu piaţa, dar firma trebuie să aibă exper­tiza specializată pe su-biecte de com­petiţie, în special în domeniul energetic, urmând a se face cunoscut câştigătorul procesului de achiziţie la finalizarea licitaţiei“, au transmis reprezentanţii Transgaz la solicitarea ZF. Finalizarea licitaţiei se doreşte a fi făcută cât mai repede posibil.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.08.2016

 
Cuvinte cheie:
Transgaz
, posibilitate
, aparare
, avocat
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide