Burse - Fonduri mutuale

Tranzacţiile speciale au ridicat şi astăzi rulajul Bursei, la peste 9 mil. euro

Tranzacţiile speciale au ridicat şi astăzi rulajul Bursei, la peste 9 mil. euro

Autor: Adrian Ionut Cojocar

27.09.2010, 14:44 31

Bursa de la Bucureşti înregistra după prima parte a zilei ocreştere uşoară, toţi indicii pieţei consemnând aprecieri de pânăla 1% faţă de ziua anterioară.

Pe piaţa deal s-au realizat astăzi tranzacţii cu 4,3% dincapitalul BVB prin intermediul a două tranzacţii în valoare de 13,5mil. lei. Preţul de transfer a fost de 41 de lei, uşor mai ridicatfaţă de închiderea de ieri.

Tot pe piaţa deal s-a transferat 6,5% din acţiunile Socep prindouă tranzacţii de peste 10 mil. lei, după ce la finele săptămâniitrecute SIF Oltenia a vândut 10,2% din acţiuni şi a ieşit dinacţionariat.

Pe piaţă s-au derulat tranferuri cu peste 2 mil. de titluriSocep, cotaţia coborând în a doua parte a zilei sunt nivelul dinşedinţa de vineri.

Titlurile BRD urcau cu 1,7% pe cel mai ridicat rulaj din piaţă,urmate de acţiunile SIF Banat-Crişana (SIF1), care adăugau 0,9%,iar cele ale SIF Oltenia (SIF5) urcau cu 1,4%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO