Burse - Fonduri mutuale

ZF Capital Markets. Dănuţ Burtan, Capex.com: În contextul actualelor scăderi de pe burse se observă un interes crescut pentru aur. Toată această perioadă i-a făcut pe investitori să fie mai prudenţi şi mai maturi şi să nu se sperie atât de repede, deci sentimentul investitorilor este unul bun

Dănuţ Burtan, Capex.com: Toată această perioadă i-a făcut pe investitori să fie mai prudenţi şi mai maturi şi să nu se sperie atât de repede, deci sentimentul investitorilor este unul bun.

Dănuţ Burtan, Capex.com: Toată această perioadă i-a făcut pe investitori să fie mai prudenţi şi mai maturi şi să nu se sperie atât de repede, deci sentimentul investitorilor este unul bun.

Autor: Liviu Popescu

20.03.2023, 07:23 980

Dănuţ Burtan, manager customer service Capex.com, a fost prezent la evenimentul ZF Capital Markets, a doua ediţie, organizat pe 13 martie 2023 la Hotel Marriot şi difuzat pe zf.ro şi platformele social media ale ZF, şi a discutat despre sentimentul investitorilor, în contextul volatil din prezent determinat de scăderile din sectorul bancar, dar şi despre pro­iectele Capex, cum poate fi crescut numărul de investitori şi preferinţele investiţionale ale acestora.

„Nu trebuie să uităm toate provocările din ultima perioadă. Inflaţia -  care duce la o presiune foarte mare pe dobânzile de refe­rinţă, războiul din Ucraina, dar în acelaşi timp românii se simt protejaţi datorită faptului că noi facem parte din NATO, suntem parte din UE şi atunci aceste două lucruri sunt im­por­tante pentru securitatea României şi cumva se continuă pla­nurile fiecăruia de investiţii. Vreau să menţionez şi criza energetică, care este foarte mediatizată. Preţurile foarte mari la energie au fost aduse în opinia atenţiei publice prin inter­mediul presei, iar atunci investitorii au început să-şi pună întrebări şi aşa au ajuns pe diferite platforme de tranzacţionare şi să afle mai multe detalii“, spune Dănuţ Burtan.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO