Business Construct

Bucureştiul are un raport de mediu, care identifică probleme legate de calitatea vieţii. Alina Kasprovschi, Fundaţia Comunitară Bucureşti: Suntem în etapa de strângere de fonduri pentru a finanţa proiecte de mediu. Sper să avem un buget la finalul primăverii

Platforma de mediu pentru Bucureşti presupune semnalarea, pentru prima dată, a problemelor de mediu pe care le are Capitala.

Platforma de mediu pentru Bucureşti presupune semnalarea, pentru prima dată, a problemelor de mediu pe care le are Capitala.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

12.04.2022, 12:20 127

Platforma de mediu pentru Bucureşti, un program iniţiat de Fundaţia Comunitară Bucureşti şi ING România, au lansat astăzi un raport de mediu, care identifică principalele probleme referitoare la traiul în Bucureşti. Raportul cartografiază problemele de mediu cu care se confruntă Capitala şi o parte din soluţiile posibile în şase domenii-cheie: natură urbană, calitatea aerului, adaptarea la schimbările climatice, managementul deşeurilor şi economia circulară, infrastructura gri, mobilitate urbană şi calitatea mediului.

„Am început să lucrăm la acest raport vara trecută, a durat cam şase luni realizarea lui. Planul nostru este să repetăm această cercetare la fiecare doi ani, pentru a vedea schimbările. Acum suntem în etapa de strângere de fonduri pentru a finanţa proiecte de mediu, nu avem încă o sumă finală pe care să contăm, sper să avem un buget la finalul primăverii”, a spus Alina Kasperschi, director executiv al Fundaţiei Comunitare Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO