Business Construct

Capacităţile noastre de producţie sunt mult prea mari pentru a acoperi doar piaţa din România

Dan Miculescu, şeful Den Braven România

Există în continuare o nevoie de noi locuinţe, însă în ce măsură acest lucru se va traduce în cerere rămâne de văzut.

Dan Miculescu, şeful Den Braven România Există în continuare o nevoie de noi locuinţe, însă în ce măsură acest lucru se va traduce în cerere rămâne de văzut.

Autor: Andreea Neferu

08.06.2015, 00:08 1182

Producătorul de materiale de construcţii Den Braven România, care are o fabrică la Buftea, trimite peste jumătate din producţie la export.

Olandezii de la Den Braven au mizat pe piaţa locală în plin boom, când în 2007 au deschis o fabrică în localitatea Buftea, lângă Bucureşti, în urma unei investiţii de 10 mil. euro, scrie revista Business Construct în ediţia din luna iunie. Încă de la început, focalizarea unităţii de pro­ducţie de spumă poliuretanică a fost pe li­vrările în străinătate, iar în prezent exporturile au ajuns să genereze peste jumătate din cifra de afaceri, printre destinaţiile produselor rea­lizate la nord de Bucureşti numărându-se Europa, America Latină (în ţări precum Brazilia, Chile, Argen­tina), Orientul Mijlociu (Arabia Saudită, Emi­ratele Arabe Unite, Iordania) şi nordul Africii.

„Fabrica Den Braven din România mizează pe exporturi, capacităţile de producţie sunt oricum mult prea mari pentru a acoperi doar piaţa din România“, spune Dan Miculescu (34 de ani), cel care de peste doi ani conduce operaţiunile locale ale grupului olandez Den Braven.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO