Business Construct

Chef Foa se va ocupa, din martie, de managerierea centrului de conferinţe Willbrook Business

Chef Foa se va ocupa, din martie, de managerierea...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.03.2016, 17:45 1250

Compania de catering Flavours preia, începând cu luna aceasta, managementul centrului de conferinţe Willbrook Business and Convention Center din Bucureşti, tranzacţie care va duce la o creştere estimată a cifrei de afaceri de peste 1 milion de euro anual, anunţă reprezentanţii Willbrook.

“Preluarea Willbrook Business and Convention Center este un pas important în dezvoltarea business-ului nostru, Flavours având rolul unui fulltime event planner pentru cel mai versatil spaţiu de evenimente din oraş“, spune Chef Foa, fondatorul Flavours, într-un comunicat de presă.

Spaţiul Willbrook Business and Convention Center a fost construit în 2010, are o suprafaţă de 2.700 de metri pătraţi, iar investiţia făcută de Flavours în amenajarea şi dotarea bucătăriei centrului ajunge la aproximativ 450.000 de euro.

Flavours a fost fondat în 2002 şi activează în trei domenii de business interconectate – catering de eveniment, operator de restaurant (Biutiful, Biutiful By the Lake, Fratelli, Fratellini, Fratelli Beach & Club, Uanderful) şi operator de Food Court (Willbrook Platinum Business and Convention Center).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO