Business Construct

Estonienii construiesc 650 de apartamente

22.02.2007, 15:03 12

Grupul estonian IPC va dezvolta prin intermediul filialei din Romania - IPC Real Estate - trei proiecte rezidentiale care vor cuprinde circa 650 de apartamente. Valoarea cumulata a investitiilor este estimata la 75 de milioane de euro.
Compania a inceput in 2006 dezvoltarea a trei proiecte rezidentiale in Bucuresti si urmareste extinderea si diversificarea portofoliului prin demararea unor proiecte rezidentiale, comerciale si de birouri in alte orase din Romania.
Doua dintre proiectele demarate in Bucuresti vor fi localizate pe Strada Fizicienilor, in partea de est a orasului, si vor cuprinde in total 412 apartamente. Primul dintre proiecte presupune constructia unui imobil de 15 etaje in care vor fi cuprinse 120 de apartamente si care va implica o investitie de 15 milioane de euro.
Al doilea proiect, dezvoltat in imediata vecinatate, va fi alcatuit din trei cladiri de 15 etaje, care vor insuma 292 de apartamente, investitia estimata fiind de 30 de milioane de euro. Ambele proiecte au ca termen de finalizare anul 2008.
Cel de-al treilea ansamblu rezidential dezvoltat de IPC in Bucuresti va fi situat pe strada Contesti, in apropiere de Calea 13 Septembrie, si va implica ridicarea mai multor cladiri cu noua etaje, care vor cuprinde un numar de 250 de apartamente. Investitia in acest proiect este estimata la 30 de milioane de euro, iar finalizarea este prevazuta pentru anul viitor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO