ZF 24

FF Group: Nu am vândut clădirea situată pe str. Ion Câmpineanu nr. 2

FF Group: Nu am vândut clădirea situată pe str. Ion...

Autor: Bogdan Alecu

01.10.2019, 09:58 996

Reprezentanţii FF Group România spun că nu au vândut către Hagag clădirea de birouri pe care o deţin integral.

„FF Group România, proprietar exclusiv al imobilului situat în Bucureşti, str. Ion Câmpineanu nr. 2, nu a vândut clădirea“, au spus oficialii FF Group.

Într-un articol publicat în data de 27 septembrie 2019 a apărut eronat ştirea potrivit căreia Grupul Hagag a achiziţionat clădirea de birouri Câmpineanu Office Building a FF Group de pe str. Ion Câm­pineanu, într-o tranzacţie estimată la circa 10-15 mil. euro, potrivit datelor din piaţă.

Clădirea deţinută de FF Group România, divizia locală a grupului grec Folli Follie, a finalizat în 2016 consolidarea şi modernizarea clădirii istorice din apropiere de Calea Victoriei, investiţie de circa 10 mil. euro unde au deschis şi un magazin Collective. Potrivit datelor din piaţă, valoarea investiţiei a inclus achiziţia clădirii de 5.000 mp, consolidarea şi renovarea sa, în contextul în care lucrările de reconstrucţie au costat 5 mil. euro.

FF Group, fostul Elmec, este unul dintre cei mai vechi jucători de pe piaţa locală de modă şi echipamente sportive şi totodată unul dintre cei mai discreţi. Compania deţine la nivel naţional o reţea extinsă de magazine precum Nike, Converse Calvin Klein Jeans, multibrand precum Collective, magazine de bijuterii şi accesorii şi magazine de tip outlet.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO