Business Construct

Investiţie de 4 mil. euro pentru asfaltarea străzilor din Floreşti, Cluj

Investiţie de 4 mil. euro pentru asfaltarea străzilor...

Autor: Laurentiu Cotu

03.09.2014, 18:36 404

Primăria comunei Floreşti, lângă municipiul Cluj-Napoca, a demarat un proiect de investiţii de peste 18 mil. lei (aproximativ 4 mil. euro), finanţat din bugetul local, pentru asaltarea a 19 străzi. Lucrările vor fi executate de asocierea dintre compania Cridov din Cluj, deţinută de Daniel Pop şi Cristian Muresan şi firma Cubicon Invest din Baia Mare. Primele străzi pe care vor începe lucrările sunt Andrei Mureşanu, Tineretului, Plopilor 2 şi Abatorului.

’’Avem o nouă etapă de asfaltări, din fonduri proprii, în care ne ocupăm de străzile rămase în Floreşti şi nu uităm nici locuitorii din Luna de Sus şi pe cei din Gârbău. Realizăm străzi noi şi preluăm de la investitori, în domeniul public, străzi noi, foste private, pe care le vom asfalta ulterior’’, a declarat Horia Şulea, primarul comunei Floreşti. Termenul de execuţie al asfaltărilor este de 11 luni, de la data emiterii ordinului de începere al lucrărilor.

Compania Cridov din Cluj, deţinută de Daniel Pop şi Cristian Muresan, care se ocupă de asfaltarea străzilor din Floreşti, a fost înfiinţată în anul 2002 cu domeniu de activitate lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor. Compania a avut anul trecut o cifră de afaceri de 24,5 mil. lei (5,5 mil. euro) şi un număr mediu de 92 de angajaţi, conform site-ului Ministerului de Finanţe Publice. Compania Cubicon Invest din Baia Mare a încheiat anul trecut cu afaceri de aproape 1,4 mil. lei (300.000 de euro), având un număr mediu de 7 angajaţi, potrivit mfinante.ro.

laurenţiu.cotu@zf.ro      

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO