Business Construct

Israelienii de la Tagor au finalizat un bloc de 7 mil. euro în Timişoara

Israelienii de la Tagor au finalizat un bloc de 7 mil....

Autor: Andreea Neferu

05.05.2015, 11:10 883

Dezvoltatorul imobiliar israelian Tagor a finalizat construcţia primului bloc al ansamblului Adora Forest din Timişoara, un proiect de 107 de apartamente care a presupus o investiţie de 7,3 milioane de euro.

“Timişoara este unul din oraşele cu cea mai rapidă dezvoltare din România, cu foarte mulţi investitori care încep noi afaceri sau le extind pe cele existente, ceea ce atrage personal calificat inclusiv din judeţele limitrofe”, spune Andreea Hamza, directorul de marketing şi vânzări al proiectelor Adora. Preţurile locuinţelor din Adora Forest variază între 42.300 şi 65.000 de euro, fără TVA. În prezent, 10% din apartamentele acestui bloc au fost rezervate sau vândute. Proiectul din Timişoara prevede construirea a 12 blocuri cu peste 1.200 de apartamente şi un parc de 6.300 de metri pătraţi.

Printre proiectele Adora din ţară se mai numără Adora Urban Village, din sud-vestul Bucureştiului, Adora Park din Arad şi Adora Pipera din nordul Capitalei. Tagor dezvoltă proiecte rezidenţiale în România în cadrul unui plan de investiţii de 110 milioane de euro. Toate proiectele Adora din România sunt proprietatea fondului de investiţii britanic Patron Capital şi sunt administrate de Tagor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO