Business Construct

Ozer Construction, proiecte de 140 mil. euro

29.05.2008, 21:12 60

Compania cu actionariat turc Ozer Construction va dezvolta anul acesta si anul viitor trei proiecte imobiliare a caror valoare se ridica la aproape 140 mil. euro, cel mai mare dintre acestea urmand sa fie un complex de apartamente in sudul Capitalei.
"Dorim sa profitam de avansul conside-rabil al pietei imobiliare din Romania si astfel, in urmatorii doi ani, activitatile companiei se vor concentra mai mult pe segmentul de dezvoltare. Activitatea de baza vor ramane insa contructiile, in timp ce activitatea de dezvoltator va ajunge la o pondere de 40% din operatiunile companiei pe piata romaneasca", a declarat Ileana Stanciu, directorul general al Ozer Construction Romania.
In prezent, compania are in desfasurare proiectul Belleview din Sinaia, format din doua cladiri de 344 de aparatamente, de la garsoniere la duplexuri. Investitia depaseste 25 mil. euro, iar oficialii firmei spun ca au vandut pana acum circa 40% din proiect. Preturile pentru proiectul din Sinaia variaza intre 58.000 de euro pentru o garsoniera si 118.000 pentru un duplex, aflat la etajul 8, cel mai inal nivel al proiectului. "Estimam pentru Belleview o rata a profitului cuprinsa intre 15 si 17% din valoarea initiala", a declarat Izmail Ozer, CEO al companiei turce.
Pe langa investitia din Sinaia, compania turca a mai anuntat dezvoltarea a altor doua proiecte imobiliare in Capitala, a caror valoare se va ridica la circa 115 mil. euro.
Anul acesta, Ozer Construction va investi 15 mil. euro pentru constructia, in zona Aviatiei din Bucuresti, a unui ansamblu rezidential de lux, ce va cuprinde doua cladiri de patru etaje, cu aproximativ 150 de apartamente. Lucrarile vor incepe in septembrie si vor dura 18-20 de luni. In calitate de constructor, Ozer a fost implicata, printre altele, in realizarea complexului de birouri America House si a Bucuresti Mall.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO