Business Construct

Producatorul de tabla Rova estimeaza un avans de 70%

27.09.2007, 21:25 73

Producatorul de tabla Rova Romania din Sibiu estimeaza pentru acest an cresterea cu pana la 70% a cifrei de afaceri, la 48 milioane euro, fata de nivelul de 28 milioane euro raportat anul trecut, potrivit reprezentantilor companiei.
"Cifra de afaceri ar putea sa ajunga la 42-48 milioane euro, dar depinde de evolutia vremii. Daca vom avea timp bun in lunile urmatoarele, vom atinge nivelul maxim de 48 milioane euro", a declarat Cristi Sparlu, directorul comercial al firmei.
Compania detine o fabrica in Sibiu, unde produce tabla cutata si tabla tip tigla pentru acoperisuri. Rova intentioneaza sa construiasca in urmatoarele luni o noua unitate de productie in acelasi oras, pentru care va aloca doua milioane de euro. Rova a achizitionat deja terenul, iar anul viitor va fi finalizata constructia noii capacitati. Compania intentioneaza sa extinda gama de produse pe segmentul de sisteme pentru hale industriale.
Hala va avea trei module, va fi construita pe un teren de 22.000 metri patrati si va avea o suprafata construita de circa 9.000 metri patrati. Compania are o retea de 140 de distribuitori in toata tara si intentioneaza sa exporte produsele fabricate la Sibiu in Republica Moldova, Bulgaria si Serbia.
Rova Romania activeaza in Romania din 2004 si este subsidiara companiei Rova Slovacia, cu activitati in Ungaria, Cehia si Ucraina.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO