Business Construct

Raiffeisen Evolution incepe lucrarile la Floreasca City

24.04.2008, 23:11 38

COMPANIA de dezvoltare imobiliara Raiffeisen Evolution, divizie a grupului financiar austriac Raiffeisen, va incepe lucrarile de constructie la proiectul mixt Floreasca City din nordul Bucurestiului, care implica o investitie de 200-250 mil. euro.
"Firma Octagon a fost desemnata constructor al fundatiei, iar in prezent sunt in derulare procedurile pentru desemnarea antreprenorului general. S-a luat decizia ca mallul si turnul de birouri sa fie livrate in acelasi timp, deoarece este dificil de operat unul dintre imobile alaturi de un santier", au declarat reprezentantii dezvoltatorului.
Proiectul va fi format dintr-un mall (Promenade Mall), un turn de birouri cu o inaltime de circa 130 de metri (SkyTower), precum si inca un imobil de birouri. Promenade Mall ar putea fi al doilea mall din nordul Capitalei, dupa ce luna aceasta urmeaza a fi inaugurat Baneasa Shopping City, cel mai mare centru comerciale din Capitala si din tara.
La nivelul Capitalei, pe langa cele patru centre comerciale existente, au fost anuntate inca 17 proiecte de acest gen, care vor fi dezvoltate in urmatorii trei-patru ani.
Turnul de birouri, cu aproximativ 30 de etaje, este unul dintre cele mai inalte proiecte de acest gen anuntate in Capitala, zona in care imobilul urmeaza a fi dezvoltat, intre strada Barbu Vacarescu si Calea Floreasca, fiind printre cele mai atractive pentru dezvoltatorii de spatii de birouri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO