Business Construct

Romprest, investitii de 10 mil. euro in dezvoltare organica

28.02.2008, 14:18 48

Romprest Service, companie de servicii industriale integrate la care fondul de investitii 3i are o participatie de 30%, va investi anul acesta circa 10 mil. euro, fata de cifra de 13,2 mil. euro in dezvoltarea organica a companiei.
"Aceste 10 milioane de euro reprezinta investitia noastra estimata pentru anul in curs in dezvoltarea organica a companiei. Mentionez insa ca suntem in continuare atenti la oportunitatea de a face achizitii importante pe piata noastra", a declarat Florin Bolchis, vicepresedinte al Romprest.
Dupa cum a declarat el, compania a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de circa 36 mil. euro, mai mult decat dublul afacerilor derulate in 2006. Necesarul investitional este explicat atat prin dezvoltarea continua a utilajelor si echipamentelor, cat si acoperirea necesarului fortei de munca. Pana la sfarsitul acestui an Bolchis a declarat ca se asteapta ca Romprest sa angajeze 4.500 pana la 5.000 de persoane, fata de 4.000 de angajati la sfarsitul anului trecut si de 2.500 de angajati in 2006.
Romprest, care detine trei mari divizii, de drumuri, de servicii industriale integrate si de colectare de deseuri, va lua in considerare si o eventuala extindere peste granita anul acesta si anul viitor, dupa cum a declarat vicepresedintele companiei.
Cel mai important departament al companiei este cel de servicii industriale integrate, curatenie, colectare de deseuri industriale s.a., care are o pondere majoritara in cifra de afaceri a Romprest.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO