Business Construct

Şerban Juverdeanu, head of development la Global Vision, unul dintre cei activi dezvoltatori de spaţii industriale din România, va participa în cadrul conferinţei ZF Logistică, Transporturi & Automotive 2022, în calitate de speaker

Şerban Juverdeanu, head of development la Global Vision,...

Autor: Bogdan Alecu

13.04.2022, 19:45 159

În cadrul conferinţei ZF Logistică, Transporturi & Automotive 2022, în calitate de speaker va participa şi Şerban Juverdeanu, head of development la Global Vision, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de spaţii logistice şi industriale de pe piaţa locală.

Global Vision va demara în acest an o investiţie de aproape 70 mil. euro în Bucharest Airport Park lângă aeroportul Otopeni pentru a atrage atât IMM-uri, cât şi un potenţial terminal cargo în viitor.

Miza dezvoltării viitoarelor parcuri o reprezintă construcţia în zona unui nod intermodal pentru a permite transportul mai multor tipuri de mărfuri.

În prezent Globalworth are o dezvoltare cu predare în cursul anului 2022 de 100.000 mp, 80.000 deja demaraţi – Chitila Faza a treia, 37.000 mp, Constanţa faza a doua 20.000 mp, Timişoara – o nouă unitate de producţie şi depozitare de 30.000 mp plus un build-to-suit de minim 20-25 mii mp.

Compania estimează ca la finalul anului, alături de Globalworth, în asociere, să atingă un prag de 400.000 mp, ce ar duce platforma pe poziţia a treia la nivel de industrie. Planul este de a extinde tipul de parc cum este Constanţa Business Park pe alte noduri strategice de infrastructură şi anul acesta VA anunţa cel puţin încă un proiect de dimensiuni similare şi va fi tot un greenfield.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO