Business Construct

Stiri: Demolari profitabile

Stiri: Demolari profitabile
26.04.2007, 19:02 35

Firma de constructii Apolodor Comimpex din Bucuresti si-a bugetat anul acesta o cifra de afaceri de circa 42 de milioane de euro, in crestere cu circa 30% fata de anul trecut, pe fondul cresterii cererii de pe piata constructiilor. Profitul firmei s-a situat anul trecut la 3,8 milioane euro.
"Pentru anul acesta, ne asteptam la o crestere de 20%, acest lucru datorandu-se cererii tot mai mari de pe piata imobiliara, atat pentru constructii de locuinte si cladiri de birouri la standarde ridicate, cat si pentru supermarketuri", afirma Radu Ouatu, directorul general al companiei.
Printre cel mai mari lucrari de demolare si executare de terasamente derulate anul trecut de companie se numara EuroMall Pitesti, Herve Auchan-Titan, Centrul Comercial si Rezidential Baneasa (Carrefour, Ikea, Mobexpert si zona rezidentiala), Cora Cluj, Bucharest West Logistic Park sau Cotroceni Park.
Anul trecut, compania a inceput un program de investitii pentru achizitionarea de utilaje, in valoare de 14 milioane de euro, printr-un contract de leasing. Apolodor are peste 200 de camioane si utilaje, din care 34 de excavatoare ultra-moderne, 80 de autobasculante, un concasor pentru reciclarea betoanelor din demolare, taietor de beton cu lant diamantat, foarfeci hidraulice de taiat betonul, din care cea mai mare are 4,5 tone si o deschidere de 1,2 metri.
Compania Apolodor este specializata in demolarea constructiilor, terasamente si organizare de santier, precum si in lucrari de infrastructura.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO