Business Construct

Stiri: Portughezii de la Lena vor sa extinda businessul din Romania

31.05.2007, 19:55 16

Compania portugheza Lena, care desfasoara lucrarile de largire a DN 1, intentioneaza sa intre in urmatorii ani si pe alte sectoare, precum servicii, energie eoliana, promovare imobiliara sau auto.
"Segmentul pe care activam in Romania in prezent este cel al constructiilor civile, domeniu cu care grupul Lena si-a inceput activitatea, insa suntem intr-o faza de analiza si a altor sectoare ale pietei pe care dorim sa intram in urmatorii ani, in servicii, energie, imobiliar sau auto", a afirmat vicepresedintele grupului Lena, Joachim Rodrigues.
Lena Construcoes Romania, subsidiara locala a grupului Lena, estimeaza pentru acest an o crestere cu 30% a cifrei de afaceri pentru proiectele derulate in Romania, la 30 milioane euro.
"Cresterea cifrei de afaceri va fi determinata de finalizarea proiectelor pe care le avem in Romania, printre care se numara largirea Drumului National 1, construirea viaductului din zona Doamna Ghica, precum si de inceperea lucrarilor de infrastructura in zona Baneasa, a caror valoare este de circa 22 milioane de euro", spune Manuel Joao Pires, administrator al activitatilor din Romania ale grupului. Compania a castigat, recent, o licitatie organizata de Primaria Capitalei, pentru executarea lucrarilor de drumuri de acces, retele de apa si gaze si urbanizare, in zona proiectului imobiliar Baneasa, dezvoltat de Baneasa Investments. Lucrarile vor incepe in luna august si vor dura aproximativ doi ani.
Lena are in curs de derulare un proiect de largire a Drumului National 1, pe tronsonul cuprins intre aeroportul Baneasa si pasajul Otopeni, valoarea proiectului fiind de 32 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO