Business Construct

Vlad Stanislav, manager cu experienţă de 22 de ani, a fost numit Managing Director al JLL în România, în locul Silvianei Petre-Badea, care a ocupat această funcţie în ultimii 7 ani

Vlad Stanislav, manager cu experienţă de 22 de ani, a...

Autor: Roxana Rosu

06.04.2023, 10:19 572

Vlad Stanislav, manager cu experienţă de 22 de ani, a fost numit Managing Director al JLL în România, în locul Silvianei Petre-Badea, care a ocupat această funcţie în ultimii 7 ani.

Vlad Stanislav s-a alăturat JLL în ianuarie 2022 în calitate de Managing Director al Tetris Design & Build, după ce condusese anterior GEZE Romania. Este absolvent al Universităţii "Transilvania" din Braşov şi a studiat Managementul Strategic la German Graduate School of Management & Law din Heilbronn, Germania.

"Sunt încântat să preiau rolul Silvianei şi aştept cu nerăbdare să lucrez alături de o echipă matură, lider de piaţă. Sunt pasionat de ceea ce fac şi am ambiţia de a o face din ce în ce mai bine şi, alături de echipă, putem realiza lucruri măreţe pentru clienţii noştri, pentru oameni şi pentru business-ul nostru. Succesul nu este doar o chestiune de noroc sau de coincidenţă. Cu o planificare corectă, o echipă responsabilă şi o cultură organizaţională puternică, ne putem transforma obiectivele în realitate." a declarat Vlad Stanislav.

 La nivel global, JLL este o companie cu venituri anuale de 19,4 miliarde de dolari, operaţiuni în peste 80 de ţări şi o forţă de muncă globală de peste 102.000 de angajaţi la 30 septembrie 2022.

"A fost o onoare pentru mine să fiu Managing Director al JLL în România în ultimii 7 ani. A fost o călătorie extraordinară şi sunt mândră că am făcut parte din această echipă şi că am putut lucra cu clienţii şi partenerii noştri. Vlad aduce o energie reînnoită şi o strategie ambiţioasă. Sub conducerea sa, sunt convinsă că atât echipa, cât şi clienţii vor fi deserviţi impecabil", a declarat Silviana Petre-Badea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO