Business Hi-Tech

A aparut noul numar go4it!

A aparut noul numar go4it!
13.12.2005, 11:06 41

Puzderie de gadgeturi noi s-au asezat in paginile go4it! Testele se tin lant iar ciudateniile electronice merg de minune cu o repriza de "abrambureala" eleganta.
Masina de spalat nu mai vrea detergent si apa. Curata cu aer si ioni negativi! Airwash, un aparat creat de studentii asiatici nu este inca prin magazine, dar "risca" sa devina in viitor realitate. Mobilul a invatat sa-si faca toaleta. Nu se curata ca o pisica, ci cu ioni de argint, care inhiba dezvoltarea bacteriilor. Curand, casa ta inteligenta va "juca" in jocuri si filme pentru ca mediul de pe ecran va intra in living. Jocurile de pe consola sau PC vor interactiona wireless cu echipamentele conectate la reteaua casei. Astfel, focul din joc va declansa sistemul de incalzire din living, iar scaunul va "tremura" in timp ce mergi cu o masina virtuala. Un laptop a primit certificarea de siguranta a Departamentului de Aparare al Statelor Unite. Rezista la un dus cu apa, la vibratii sau la temperaturi extreme. In toiul go4it! te asteapta o fata cu lipici. Dana Rogoz dreseaza gadgeturile proaspete din Romania in stil asiatic si kimono cuminte. Cuminte? Eeee... Catalin Patrasescu, managing partner al SmartPoint, iti arata cum te porti cu un player MP3 portabil de ultima generatie. Chiar el iti spune ca nu e mare filosofie, dar iti prinde bine cursul daca nu le ai cu noile tehnologii. Nu-ti mai pierde timpul cu caii verzi de pe pereti. go4it! iti instaleaza ditamai planetariul pe PC. Ai auzit ca se fac bani frumosi cu un site bine facut? Cu un buget de maxim 200 USD incepi sa calci pe urmele gigantilor Internetici ca Google, eBay sau Amazon. Spune cine esti ca sa-ti recomande go4it! fotocamera. Identifica-te cu personajul caricaturizat si pregateste banutii dupa cum ti-e firea. Se da cate una, s-ajunga la toata lumea. La sfarsit de an, go4it! premiaza gadgeturile vandute ca painea calda de pe la noi. Uita-te sa vezi cine a luat caimacul.
Afla cum poate un telefon 2G sa urce serios cota unei companii. D500 de la Samsung se da mic si "slide", dar a facut istorie. N-a scapat de noduri in papura, dar nici de aplauze la scena deschisa. Daca n-ai nevoie de functii sofisticate in telefon, sigur te intereseaza cele trei noi modele de la Sony Ericsson. Mai da o pagina sa vezi cinci de la Samsung. Display-uri cat nu poti duce, garnitura de DVD recorder si sistem home theatre. Un festin pregatit de Sony. D-SLR-ul nu e jucarie, iar D200 de la Nikon vorbeste la nivel inalt... cu satelitii. Furby, gangania paroasa, te iubeste, iar sabia laser se vinde la colt de strada. Pune mana pe zeci de jucarii din sacul Noriel. Ca sa te opreasca politia virtuala, trebuie sa te si prinda, iar an noul joc NFS nu le dai nici o sansa. O bacterie s-a modificat genetic ca sa faca poze. Da, dar numai in mainile dibace ale oamenilor de stiinta. Ei au creat o fotocamera "vie" care este capabila de poze la rezolutie de 100 megapixeli! Pe 16 decembrie e momentul sa dai din coate pe la chioscuri pentru a lua legatura cu agentii secreti gadgetomani. Parola este: vreau numarul 18 go4it!

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO