Business Hi-Tech

Accor Services merge pe SunSystems

11.11.2003, 00:00 23

LLP Bucharest a finalizat implementarea solutiei informatice de management al afacerilor SunSystems la compania Accor Services, specializata in emiterea de tichete de masa si tichete-cadou.
Proiectul de instalare a aplicatiei SunSystems la Accor Services a durat aproximativ o luna. Vaoarea contractului este confidentiala, au spus oficialii LLP Bucharest.
Anterior implementarii SunSystems, activitatea Accor Services nu era organizata intr-un mod unitar. "Contabilitatea analitica era tinuta in aplicatia de gestiune, jurnalele de vanzari tiparite din aceasta aplicatie fiind inregistrate in contabilitate zilnic, manual, la nivel de totaluri. Modulul de mijloace fixe din vechiul program era extrem de greu de exploatat, acestea fiind urmarite in fisiere Excel," explica Ileana Preda, director financiar al Accor Services.Inainte sa aleaga solutia SunSystems, Accor Services mai colaborase cu LLP la proiectul de implementare a aplicatiei Pivotal pentru gestiunea clientilor. Din SunSystems au fost instalate la Accor Services modulele de contabilitate multi-valuta, de gestiune a mijloacelor fixe, precum si instrumentele pentru realizarea de raporturi pentru management. LLP a mai realizat si o interfata intre programul de gestiune a clientilor existent la Accor Services si aplicatia SunSystems pentru importul automat al trazactiilor.
Accor Services este filiala in Romania a grupului Accor.  Infiintata in 1998, societatea a devenit un an mai tarziu primul emitent de tichete de masa cu marca Ticket Restaurant. In aprilie 2003 a lansat produsul Ticket Cadou.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO