Business Hi-Tech

Afacerile K Tech au crescut in T1 cu 21,5%, la 28,7 mil. $

Afacerile K Tech au crescut in T1 cu 21,5%, la 28,7 mil. $

K Tech Electronics si-a propus o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 20% in acest an

22.05.2008, 20:02 12

K Tech Electronics, proprietarul retelei de magazine Ultra Pro Computers, a realizat in primul trimestru o cifra de afaceri de 28,7 milioane de dolari, in crestere cu 21,5% fata de perioada similara a anului anterior.
"Cresterea cifrei de afaceri reprezinta o confirmare a strategiei de consolidare a retelei de retail Ultra Pro Computers, pe de o parte, si dezvoltarea diviziilor de distributie, online si corporate pe de alta parte", a declarat directorul de marketing al companiei Catalin Butolo.
Oficialii companiei nu au oferit detalii privind evolutia afacerilor pe liniile de business.
Principalul obiectiv al companiei pentru acest an il reprezinta cresterea profitabilitatii, prin restructurarea locatiilor cu potential de dezvoltare redus si prin externalizarea anumitor servicii conexe activitatii principale.
"Preconizam ca si in acest an ne vom mentine pozitia de lider al pietei de IT&C printr-o crestere a cotei de piata, pe care o vom realiza prin intermediul tuturor diviziilor de vanzari", a adaugat Butolo.
De asemenea, continuarea procesului de extindere prin deschiderea unor noi magazine Ultra Pro Computers in centre si galerii comerciale va contribui la realizarea obiectivelor pentru acest an.
Pentru anul 2008, compania K Tech Electronics si-a propus o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 20%, prin intermediul diviziilor de retail, distributie, online si corporate.
Anul trecut, compania a realizat o cifra de afaceri de 105 milioane dolari si un profit operational de aproximativ 2,1 milioane dolari, in crestere cu 25% comparativ cu anul 2006.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO