Business Hi-Tech

Afacerile Star Storage au crescut în primul semestru cu 27%, peste 8 mil. euro

Afacerile Star Storage au crescut în primesul semestru cu 27%, peste 8 mil. euro

Cătălin Păunescu, Managing Director al Star Storage

Autor: Adrian Seceleanu

27.08.2012, 19:50 369

Star Storage, furnizor local de servicii IT specializat în stocarea, arhivarea şi managementul datelor şi documentelor, a înregistrat în primul semestru din acest an afaceri de peste 8 mil. euro, în creştere cu 27% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Compania estimează că va continua să înregistreze creşteri, pe fondul câştigării unor clienţi noi pentru centrul de arhivare electronică şi pe microfilm realizat de companie, care are o capacitate de procesare de peste un milion de pagini pe zi. "Compania oferă servicii de scanare, microfilmare, arhivare electronică, precum şi protejarea şi accesarea arhivei electronice prin serviciile de găzduire şi gestiune a arhivelor electronice în conformitate cu Legea nr. 135/2007 privind arhivarea documentelor în formă electronică", potrivit lui Cătălin Păunescu, Managing Director Star Storage.

Anul trecut Star Storage a avut afaceri de 15 mil. euro, în scădere cu 26% faţă de anul 2010, conform datelor de la Ministerul de finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO