Business Hi-Tech

Ambitii Tornado Systems la CeBIT

13.03.2003, 00:00 24

Compania romaneasca specializata in echipamente de retea Tornado Sistems si-a propus extinderea pe noi piete europene cu prilejul CeBIT 2003, care se desfasoara in aceste zile la Hanovra, afirma oficiali ai companiei.
Tornado Sistems participa la CeBIT 2003 cu primul brand romanesc de networking, QUBS.
Dupa lansarea in Romania si Bulgaria a propriei linii de echipamente active si pasive de retea QUBS, Tornado Sistems si-a propus dezvoltarea retelei de distribute prin atacarea unor piete noi, in special in tarile din Comunitatea Europeana.
tintele principale ale participarii Tornado Sistems la CeBIT 2003 sunt incheierea de noi contracte de distributie QUBS cu parteneri europeni, cat si extinderea gamei de produse oferite prin contactarea de noi furnizori. Tot cu aceasta ocazie, Tornado Sistems isi va intalni partenerii actuali din Bulgaria, Macedonia, Albania, Moldova si Iugoslavia.
Cu ocazia CeBIT 2003, Tornado Sistems va lansa in mod oficial situl www.qubs.net precum si catalogul de prezentare al produselor QUBS.
victor@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO